Pn Wt Śr Cz Pt So N
1
Data : N, 1 Lip 2018
2
Data : Pn, 2 Lip 2018
3
Data : Wt, 3 Lip 2018
4
Data : Śr, 4 Lip 2018
5
Data : Cz, 5 Lip 2018
6
Data : Pt, 6 Lip 2018
7
Data : So, 7 Lip 2018
8
Data : N, 8 Lip 2018
9
Data : Pn, 9 Lip 2018
10
Data : Wt, 10 Lip 2018
11
Data : Śr, 11 Lip 2018
12
Data : Cz, 12 Lip 2018
13
Data : Pt, 13 Lip 2018
14
Data : So, 14 Lip 2018
15
Data : N, 15 Lip 2018
16
Data : Pn, 16 Lip 2018
17
Data : Wt, 17 Lip 2018
18
Data : Śr, 18 Lip 2018
19
Data : Cz, 19 Lip 2018
20
Data : Pt, 20 Lip 2018
21
Data : So, 21 Lip 2018
22
Data : N, 22 Lip 2018
23
Data : Pn, 23 Lip 2018
24
Data : Wt, 24 Lip 2018
25
Data : Śr, 25 Lip 2018
26
Data : Cz, 26 Lip 2018
27
Data : Pt, 27 Lip 2018
28
Data : So, 28 Lip 2018
29
Data : N, 29 Lip 2018
30
Data : Pn, 30 Lip 2018
31
Data : Wt, 31 Lip 2018

 

Plan lekcji

Office 365 - Porady

Rada Rodziców

Dziennik elektroniczny

Biblioteka

RODO

Odwiedź nasz kanał na YouTube - ZSPWK PLAY

Dyrektor Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Wojkowicach Kościelnych ogłasza nabór kandydatów na wolne stanowisko – kucharz 

  1. Określenie stanowiska pracownika: kucharz w przedszkolu,

Miejsce wykonywania pracy: Przedszkole w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Wojkowicach Kościelnych, ul. Zachodnia 4

Wymiar czasu pracy: pełny etat

Podstawa zatrudnienia: umowa o pracę

  1. Wymagania niezbędne:

- obywatelstwo polskie,

- niekaralność za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub przestępstwo karne skarbowe,

- pełna zdolność do czynności prawnych i korzystanie z pełni praw publicznych,

- wykształcenie średnie zawodowe, zasadnicze zawodowe i odpowiednie wykształcenie w zawodzie,  - minimum rok udokumentowanego doświadczenia pracy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej,

- stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na danym stanowisku.

  1. Wymagania dodatkowe:

- umiejętność pracy w zespole,

- sumienność,

- pracowitość,

- dobra organizacja pracy,

- mile widziane dodatkowe kwalifikacje w branży gastronomicznej.

  1. Ogólny zakres zadań wykonywanych na stanowisku:

- przyrządzanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii,

-odpowiedzialność za jakość i terminowość wydawanych posiłków,

- dbanie o racjonalne zużycie produktów,

- utrzymywanie wraz z personelem kuchni i pomieszczeń pomocniczych, naczyń, urządzeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi,

- dbanie o powierzony sprzęt kuchenny,

- przestrzeganie przepisów BHP, przeciwpożarowych i HACCP,

- codzienne pobieranie próbek żywieniowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi,

- wykonywanie innych czynności poleconych przez dyrektora i przełożonych.

  1. Wymagane dokumenty:

- życiorys (CV),

- list motywacyjny,

- kopie świadectw i dyplomów potwierdzających wykształcenie oraz uzyskane kwalifikacje i    uprawnienia zawodowe,

- kopie świadectw pracy potwierdzające wymagany staż pracy.

  1. Forma i termin składania ofert:

Wymagane dokumenty należy złożyć w sekretariacie Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Wojkowicach Kościelnych, ul.  Zachodnie 4, w terminie do 6 lipca 2018r.